3 reaktioner till “En förskräcklig lukt… – A terrible odor”

  1. Jag kan tänka mig att det luktar! Men visst är det härligt att kunna göra så mycket själv i skapandeprocessen, som tvätta, färga, spinna och sedan göra ett färdigt alster? Samtidigt lär man sig om ull och handens kraft och känsla. Kul att läsa, tack!

  2. Hu! Känner hur det sticker i näsan bara av att läsa! Jag brukar köra fyra bad. (Ett utan medel, ett med och två sköljningar.) Testade att bara köra en sköljning häromsistens, men det var ingen hit.

  3. Fale artut och The Knitting Seaman :
    Eftersom jag inte varit nöjd med mina tidigare försök bestämde jag mig för att testa ordentligt. Har precis tagit upp omgång nr sju men har fortfarande lanolinrester i ullen. Mitt normala sätt att tvätta är både snabbare och ger bättre resultat för att inte tala om att man slipper stanken från badet förutom tidsvinsten. Sju bad = sju dagar istället för en månad i fermenteringsbadet!

Kommentarer inaktiverade.